SYNOPSIS

1/9

Saar en Tim op het eerste oog een leuk stel zoals ieder ander. Een knus ingericht huis, een lieflijke babykamer, alles ingericht om samen een nieuwe fase in te gaan. Saar lijkt een zachte moeder voor haar pasgeboren baby.

Niets lijkt het prille geluk in de weg te staan, maar steeds vaker kampt Saar met nachtmerries en oncontroleerbare gevoelens van verlies. Saar droomt over haar baby en dat ze deze telkens opnieuw verliest. Ook in haar realiteit lijken deze gevoelens en gedachten meer en meer de overhand te krijgen. Ze probeert Ole dichtbij haar te houden, maar raakt verward en verliest haar baby op onverklaarbare wijze.

 

Tim probeert grip te krijgen op het leven door concreet met de situatie om te gaan, praktisch en oplossend. Waar Saar voornamelijk haar tijd boven doorbrengt, zo dicht mogelijk bij haar kind, is Tim beneden. Ze leven op twee losse eilanden die elkaar nauwelijks nog aanraken.

 

Tim maakt zich zorgen om de psychische gezondheid van Saar en wil dat alles weer wordt zoals voor de geboorte. Hij besluit dat het tijd is om de babykamer op te ruimen, Saar haar wereld wordt ruw verstoord.

 

Er is geen plek voor haar en de pasgeboren baby, met de kinderwagen voor zich uit slaat ze op de vlucht. Ver weg van de vader die overduidelijk het kind niet wil. Saar die voornamelijk in haar veilige cocon heeft geleefd wordt overspoelt met beelden en geluiden wanneer ze over de straat haar route zoekt. Alle indrukken van de realiteit lijken haar te overspoelen, wanneer ze voor een drukke kruising staat verliest ze de controle over haar kinderwagen en deze botst frontaal op een voorbijgaande auto. Omstanders zijn niet ver weg en schieten Saar te hulp. Niemand vind een spoor van de baby. Dan dringt de waarheid tot Saar door...